Verhuur

De genoemde prijzen per dag zijn voor gebruik per fiets voor een hele kalenderdag of een deel daarvan.

U kunt uw gehuurde fiets(en) afhalen vanaf 8.30 uur en terug brengen voor sluitingstijd van de winkel. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

Afhalen en bezorgen op zondag is niet mogelijk. In overleg kunt u de fiets(en) zaterdag na 16.00 uur afhalen en of maandag tussen 8.30 uur en 9.30 uur terugbrengen.(zonder extra kosten) Elektrische fietsen dienen in dat geval wel geladen terug gebracht te worden.

Als u de gehuurde fietsen op locatie in of om Ruinerwold bezorgd wilt hebben dient u minimaal 24 uur van te voren te reserveren. Bezorgen is alleen mogelijk als het bezorgadres binnen 10 kilometer vanaf ons vestigingsadres ligt. U kunt dit hier checken voor u reserveert.

Bij annulering brengen wij € 7.50 administratiekosten in rekening.

 

 


Terug

E-Bikes

Elektrische fiets (dames)

Elektrische fiets (dames)
Dag 15,-
Week 75,-
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

Wij verhuren verschillende types elektrische fietsen.

Als u graag iets mee wilt nemen voor onderweg kunt u als optie een fietstas huren. De kosten hiervoor bedragen € 2,00 per dag en € 7,50 per week.

Om uw kind mee te nemen op de fiets kunt u als optie een kinderzitje huren. Een kinderzitje achterop kan maximaal tot 25 kg belast worden. Op een elektrische fiets is alleen achterop een kinderzitje mogelijk (niet in combinatie met een fietstas) De kosten voor een kinderzitje bedragen voor de eerste dag € 7,50. Vervolgens € 5,00 per dag en € 27,50 per week.

De actieradius is onder andere afhankelijk van het gebruik en de weersomstandigheden.

 

Kleur en model kan afwijken van de foto.